Go4Camp

Bungalowtent, Lodgetent en Stacaravans

Bij Go4Camp kun je tenten en stacaravans boeken. Mooie luxe stacaravans, met satelliet tv met Nederlandse zenders en houtskool- of gasbarbecue. Sommige stacaravans hebben onder andere ook een afwasmachine, wifi, Nespresso apparaat, en extra lange en brede bedden.

Bungalowtent

De bungalowtent van Go4Camp heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor max. 6 personen. De bungalowtent is 25 m², en op het hoogste punt 2,45 meter hoog, dus ook geschikt voor langere mensen. In de tent is een ventilator aanwezig, en zijn honden toegestaan.

Lodgetent

Lodgetent Holiday is nieuw sinds 2017, en heeft 3 slaapkamers. Op de overdekte houten veranda staat een heerlijke loungebank. De lodgetent is luxe en ruim, en heeft een oppervlakte van 37,5 m². De houten veranda kan met een hek afgesloten worden, en is overdekt met een luifel. Er is een ventilator in Lodgetent Holiday aanwezig, en er zijn honden toegestaan.

Luxe stacaravans

Stacaravan Excellent Lounge en Supreme Lounge zijn de meest luxe en nieuwste stacaravans. Ze zijn nieuw sinds 2017 en 2018, hebben extra lange bedden van 2,00 of 2,10 meter, en hebben een heerlijke loungebank. Stacaravan Supreme Lounge is de nieuwste en meest luxe, met o.a. een eigen Wifi netwerk en opgemaakte bedden bij aankomst.

Plattegrond aanvragen

Op de site van Go4Camp kun je een plattegrond van camping Lanterna aanvragen. Op deze plattegrond kun je zien waar de stacaravans en tenten van Go4Camp zich op de camping bevinden. Om de plattegrond te ontvangen moet je je naam en e-mail adres invullen, en vervolgens krijg je de plattegrond over de mail toegestuurd.

Overzicht Go4Camp

  • Bungalowtent
  • Lodgetent Holiday (Nieuw sinds 2017)
  • Drieslaapkamer stacaravan Excellent
  • Drieslaapkamer stacaravan Casa Royal
  • Drieslaapkamer stacaravan Excellent Lounge (Nieuw sinds 2017)
  • Drieslaapkamer stacaravan Supreme Lounge (Nieuw in 2018)

Boeken

Boek een stacaravan, bungalowtent of lodgetent bij Go4Camp.