Roan

Stacaravans en tenten

Roan heeft 4 verschillende stacaravans en 2 tenten in het aanbod opgenomen. De stacaravans zijn allemaal mooie luxe stacaravans, met satelliet tv met Nederlandse zenders en een houtskool- of gasbarbecue. Sommige stacaravans hebben onder andere ook wifi, een afwasmachine, Nespresso apparaat, en extra lange en brede bedden.

Luxe stacaravans

Stacaravan Excellent Lounge en Supreme Lounge zijn de nieuwste en meest luxe stacaravans. Ze zijn nieuw sinds 2017 en 2018, hebben bedden van 2,00 of 2,10 meter lang, en zijn voorzien van een heerlijke loungebank. Stacaravan Supreme Lounge is de meest luxe met onder andere opgemaakte bedden bij aankomst en een eigen Wifi netwerk.

Bungalowtent

De bungalowtent van Roan is geschikt voor max. 6 personen en heeft 3 slaapkamers. De tent is 25 m² groot, en op het hoogste punt 2,45 meter hoog, dus ook geschikt voor lange mensen. In de tent is een ventilator aanwezig. In de bungalowtent zijn honden toegestaan.

Lodgetent

Lodgetent Holiday is nieuw sinds 2017, en heeft 3 slaapkamers en een loungebank op de overdekte houten veranda. De lodgetent is luxe en ruim opgezet, en heeft een leef oppervlakte van 37,5 m². De houten veranda is overdekt met een luifel, en je kunt de veranda met een hek afsluiten. Er is een ventilator in Lodgetent Holiday aanwezig. In de Lodgetent zijn honden toegestaan.

Plattegrond aanvragen

Je kunt een plattegrond van camping Lanterna aanvragen op de site van Roan. Op deze plattegrond kun je zien waar de stacaravans en tenten van Roan zich precies op de camping bevinden. Om de plattegrond te ontvangen moet je je naam en e-mail adres invullen, en vervolgens krijg je de plattegrond over de mail toegestuurd.

Overzicht Roan

  • Bungalowtent (RO)
  • Lodgetent Holiday (Nieuw sinds 2017)
  • Drieslaapkamer stacaravan Excellent
  • Drieslaapkamer stacaravan Casa Royal
  • Drieslaapkamer stacaravan Excellent Lounge (Nieuw sinds 2017)
  • Drieslaapkamer stacaravan Supreme Lounge (NIEUW in 2018)

Boeken

Boek een stacaravan, bungalowtent of lodgetent bij Roan