TUI

Stacaravan en tenten

Bij TUI kun je een stacaravan en twee tenten boeken op camping Lanterna. De stacaravan en tenten zijn van TUI partner Easy a Tent. Met volgens TUI: de beste plaatsen op de camping en speciale ‘Nederlandse’ service. Honden zijn alleen toegestaan in de bungalowtent.

Stacaravan

De stacaravan is een ruime 4-kamerstacaravan die geschikt is voor max. 6 personen. De stacaravan is ongeveer 34 m² en heeft een overdekte veranda. Er zijn 3 slaapkamers, een badkamer met douche, en een apart toilet.

Bungalowtent

De bungalowtent is net als de stacaravan van Easy a Tent. De bungalowtent is ca. 25 m² en heeft 3 slaapkamers. De bungalowtent staat op een houten vloer en er zijn honden toegestaan in de bungalowtent.

Safaritent

De luxe safaritent is 35 m², staat op een houten vloer, en heeft houten meubilair. Binnen staat een groot keukenblok met o.a. een gasfornuis, koelkast met vriesvak en een watermachine. Buiten staat onder de ruime luifel een luxe loungeset. In deze mooie safaritent zijn 2 slaapkamers met in totaal 5 slaapplaatsen aanwezig.

Overzicht TUI

  • 3-Kamertent, Safari, 1-5 pers
  • 4-kamerbungalowtent, 1-6 pers
  • 4-Kamerstacaravan, 1-6 pers

Boeken

Boek een stacaravan, bungalowtent of safaritent bij TUI