Glamping

Veel organisaties verhuren mooie glamping tenten op camping Lanterna. Mooie stijlvolle tenten op een houten vloer, met overdekt terras, fijne stoelen en echte bedden. Wil je echt luxe kamperen? Ga dan voor een glamping tent met eigen douche en toilet. Deze kun je boeken bij Allcamps en LuxCamp (Lodgetent Smile Lodge met douche & toilet / Lodgetent GT-Smilelodge).

Glamping tent boeken

Bij onderstaande organisaties kun je een glamping verblijf huren op camping Lanterna. Per organisatie vind je een beknopte beschrijving van hun glamping aanbod.

Reisorganisaties

Bij Easy a tent kun je kiezen uit twee luxe glamping tenten: één voor 5 personen en één voor 6 personen. De safaritenten staan in zijn geheel op een houten vloer en hebben 2 of 3 slaapkamers. De safaritenten hebben geen eigen sanitair.

Bij Suncamp heb je de keuze uit verschillende mooie glamping tenten. Lodgetent Holiday, Lodgetent Holiday Deluxe en Safaritent Ecru zijn het meest luxe en hebben een eigen douche & toilet. Lodgetent Joy Deluxe heeft alleen een toilet. Ook hebben ze nog vier safaritenten zonder eigen sanitair.

Allcamps heeft maar liefst 9 glamping-tenten in hun aanbod. Van een mooie safaritent tot een luxe lodgetent met eigen douche en toilet. In een aantal lodgetenten is een hond toegestaan.

Vacanceselect verhuurt een lodgetent met 2 slaapkamers. De tent staat in zijn geheel op een houten vloer en is geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind.

Bij Estivotravel kun je kiezen uit drie verschillende lodgetenten. Alle lodgetenten hebben een grote overdekte veranda met een barbecue. In de tenten is airconditioning (€ 15,- per dag) aanwezig. Twee tenten zijn voorzien van douche & toilet, de andere lodgetent heeft geen eigen sanitair.

Bij Drago Tours kun je kiezen uit vier verschillende lodgetenten. De lodgetenten variëren in grootte van 38 m² tot 47 m² en hebben 2 of 3 slaapkamers. Er zijn lodgetenten zonder en met badkamer. De lodgetenten hebben een overdekt terras en staan in zijn geheel op een houten vloer.

Bij LuxCamp kun je kiezen uit 5 glamping-tenten. Van een mooie safaritent tot een luxe lodgetent met eigen toilet en douche. In alle lodgetenten zijn huisdieren toegestaan.

Bungalowtent

Ben je op zoek naar een ‘gewone’ ingerichte bungalowtent, kijk dan bij Bungalowtenten.