Glamping

Veel organisaties verhuren mooie glamping tenten op camping Lanterna. Mooie stijlvolle tenten op een houten vloer, met overdekt terras, fijne stoelen en echte bedden. Wil je echt luxe kamperen? Ga dan voor een glamping tent met eigen douche en toilet. Deze kun je boeken bij Allcamps en Go4Holiday (Lodgetent Smile Lodge met douche & toilet / Lodgetent GT-Smilelodge).

Glamping tent boeken

Bij onderstaande organisaties kun je een glamping verblijf huren op camping Lanterna. Per organisatie vind je een beknopte beschrijving van hun glamping aanbod.

Reisorganisaties

Bij Easy a tent kun je kiezen uit twee luxe glamping tenten: één voor 5 personen en één voor 6 personen. De safaritenten staan in zijn geheel op een houten vloer en hebben 2 of 3 slaapkamers. De safaritenten hebben geen eigen sanitair.

Bij Suncamp heb je de keuze uit verschillende mooie glamping tenten. Lodgetent Holiday en Lodgetent Holiday Deluxe zijn het meest luxe en hebben een eigen douche & toilet. Lodgetent Joy Deluxe heeft alleen een toilet. Ook hebben ze nog drie safaritenten zonder eigen sanitair.

Bij Estivo Travel kun je kiezen uit drie lodgetenten met eigen sanitair. Twee lodgetenten zijn voorzien van douche & toilet, en één lodgetent heeft alleen een toilet.

Allcamps heeft maar liefst 9 glamping-tenten in hun aanbod. Van een mooie safaritent tot een luxe lodgetent met eigen douche en toilet. In een aantal lodgetenten is een hond toegestaan.

Bij Drago Tours kun je een lodgetent boeken. De lodgetent staat zijn geheel op een houten vloer, is 38 m² en heeft een eigen toilet. De tent heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 5 personen.

Bij Go4Holiday kun je kiezen uit 5 glamping-tenten. Van een mooie safaritent tot een luxe lodgetent met eigen toilet en douche. In alle lodgetenten zijn huisdieren toegestaan.

Bungalowtent

Ben je op zoek naar een ‘gewone’ ingerichte bungalowtent, kijk dan bij Bungalowtenten.