Glamping

Veel organisaties verhuren mooie glamping tenten op camping Lanterna. Mooie stijlvolle tenten op een houten vloer, met overdekt terras, fijne stoelen en echte bedden. Wil je echt luxe kamperen? Ga dan voor een glamping tent met eigen douche en toilet. Deze kun je boeken bij Allcamps en Go4Holiday (Lodgetent Smile Lodge met douche & toilet / Lodgetent GT-Smilelodge).

Glamping tent boeken

Bij onderstaande organisaties kun je een glamping verblijf huren op camping Lanterna. Per organisatie vind je een beknopte beschrijving van hun glamping aanbod.

Reisorganisaties

Suncamp heeft een GlamLodge tent te huur, in deze tent zijn honden toegestaan. Verder heeft Suncamp ook twee hele mooie luxe SunLodges. Hierin beleef je ook het echte glamping gevoel. In de SunLodges zijn honden niet toegestaan.

Bij TUI kun je de luxe safaritenten van Easy a Tent boeken. Deze safaritenten zijn ruim, staan op een houten vloer, en hebben houten meubilair. Buiten staat een luxe loungeset. Er zijn 2 of 3 slaapkamers met in totaal 5 tot 6 slaapplaatsen. In de safaritenten zijn honden niet toegestaan.

Allcamps heeft maar liefst 9 glamping-tenten in hun aanbod. Van een mooie safaritent tot een luxe lodgetent met eigen douche en toilet. In een aantal lodgetenten is een hond toegestaan.

Roan biedt sinds 2017 Lodgetent Holiday aan, deze glamptent heeft een leef oppervlakte van 37,5 m², en 3 slaapkamers. De lodgetent is luxe en ruim opgezet, met een heerlijke loungebank op de overdekte houten veranda. In de Lodgetent zijn honden toegestaan.

Adriatic Kamp verhuurt een mooie 3-kamer lodgetent, geschikt voor 5 personen. Er zijn 2 slaapcabines. In de tent is een gaskookplaat (2 pitten) en koelkast aanwezig. Buiten is een terras met plastic tafel en stoelen.

Bij Go4Camp kun je ook Lodgetent Holiday (nieuw in 2017) boeken. Er is een ventilator in Lodgetent Holiday aanwezig, en er zijn honden toegestaan.

Bij Go4Holiday kun je kiezen uit 5 glamping-tenten. Van een mooie safaritent tot een luxe lodgetent met eigen toilet en douche. In alle lodgetenten zijn huisdieren toegestaan.

Bungalowtent

Ben je op zoek naar een ‘gewone’ ingerichte bungalowtent, kijk dan bij Bungalowtenten.