Bungalowtenten

Op camping Lanterna zijn meerdere organisaties die compleet ingerichte bungalowtenten verhuren. Je hebt hierdoor de keuze uit verschillende soorten tenten, van basic tot een luxe glamp-tent met houten vloer en echte bedden. Wil je echt luxe kamperen? Verblijf dan in een mooie glamping-tent met eigen douche en toilet. Kijk voor meer informatie hierover bij Glamping.

Bungalowtent boeken

Onderstaande organisaties verhuren ingerichte bungalowtenten op camping Lanterna. Per organisatie vind je een beknopte beschrijving van de bungalowtenten.

Reisorganisaties

Bij Suncamp hebben ze drie verschillende bungalowtenten: twee gewone bungalowtenten en een GlamLodge tent. In alle tenten zijn honden toegestaan.

Bij TUI kun je de bungalowtent van Easy a Tent huren. Deze bungalowtent is ongeveer 25 m² en heeft 3 slaapkamers. De bungalowtent staat op een houten vloer. In de bungalowtent zijn honden toegestaan.

Bij Allcamps kun je kiezen uit vijf verschillende bungalowtenten, van allemaal ongeveer 25 m². Er zijn bungalowtenten met twee en drie slaapcabines, en in drie van de vijf tenten is een hond toegestaan.

De bungalowtent van Roan is 25 m² en geschikt voor max. 6 personen. De tent heeft 3 slaapkamers. De tent is op het hoogste punt 2,45 meter hoog, dus ook geschikt voor lange mensen. In de bungalowtent zijn honden toegestaan.

Go4Camp heeft een bungalowtent met 3 slaapcabines die geschikt is voor 6 personen. De bungalowtent is 25 m², in de tent is een ventilator aanwezig, en er zijn honden toegestaan.

Go4Holiday biedt 3 verschillende bungalowtenten aan, allemaal van ongeveer 25 m² groot. Er zijn bungalowtenten met twee en drie slaapcabines, in alle tenten zijn huisdieren toegestaan.

Meer luxe

Zoek je een ingerichte bungalowtent, maar dan met net dat beetje meer luxe? Kijk dan eens bij Glamping, dit staat voor ‘glamorous camping’. Hier overnacht je in een luxe ingerichte safaritent of lodgetent met echte bedden, en soms ook een eigen douche en toilet.