Bungalowtenten

Op camping Lanterna zijn meerdere organisaties die compleet ingerichte bungalowtenten verhuren. Je hebt hierdoor de keuze uit verschillende soorten tenten, van basic tot een luxe glamp-tent met houten vloer en echte bedden. Wil je echt luxe kamperen? Verblijf dan in een mooie glamping-tent met eigen douche en toilet. Kijk voor meer informatie hierover bij Glamping.

Bungalowtent boeken

Onderstaande organisaties verhuren ingerichte bungalowtenten op camping Lanterna. Per organisatie vind je een beknopte beschrijving van de bungalowtenten.

Reisorganisaties

De bungalowtenten van Easy a tent staan in zijn geheel op een houten vloer. De tenten zijn standaard ingericht voor vijf personen, als je met zes personen komt dan zetten ze een extra bed in de tent. Er is een koelkast, opbergkast, stevige bedden, vier kuipstoelen, twee klapstoelen en twee ligbedden aanwezig.

Bij Estivotravel kun je een lodgetent zonder sanitair boeken. Deze lodgetent is 34 m², heeft 3 slaapkamers, en is geschikt voor maximaal 6 personen.

Bij Suncamp heb je de keuze uit drie mooie bungalowtenten. De tenten zijn 27-28 m² groot, en hebben twee of drie slaapkamers. Ook hebben ze nog vier safaritenten zonder eigen sanitair.

Bij Allcamps kun je kiezen uit vijf verschillende bungalowtenten, van allemaal ongeveer 25 m². Er zijn bungalowtenten met twee en drie slaapcabines, en in drie van de vijf tenten is een hond toegestaan.

Vacanceselect verhuurt een lodgetent met 2 slaapkamers. De tent staat in zijn geheel op een houten vloer en is geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind.

LuxCamp biedt 3 verschillende bungalowtenten aan, allemaal van ongeveer 25 m² groot. Er zijn bungalowtenten met twee en drie slaapcabines, in alle tenten zijn huisdieren toegestaan.

Meer luxe

Zoek je een ingerichte bungalowtent, maar dan met net dat beetje meer luxe? Kijk dan eens bij Glamping, dit staat voor ‘glamorous camping’. Hier overnacht je in een luxe ingerichte safaritent of lodgetent met echte bedden, en soms ook een eigen douche en toilet.