Vacanceselect

Stacaravans, bungalowtenten, glamping en staanplaatsen

Vacanceselect verhuurt stacaravans, bungalowtenten, lodgetenten en kampeerplaatsen op camping Lanterna.

Stacaravans

Bij Vacanceselect heb je de keuze uit wel 47 verschillende stacaravans. Van basic tot luxe, met 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, met of zonder barbecue, afwasmachine, etc. De keuze is groot bij Vacanceselect. Ze bieden ook de stacaravans van verschillende buitenlandse aanbieders aan.

Luxe stacaravans

Stacaravan PrivilegeAls je een luxe stacaravan zoekt dan ben je bij Vacanceselect aan het goede adres. Aan de namen van de stacaravans kun je al zien dat er veel mooie luxe stacaravans tussen zitten. Sommige stacaravans zijn nog maar een paar jaar oud.

Zo hebben ze verschillende Premium, Superior, Lounge, Prestige, Supreme, Comfort XL en Exclusive stacaravans in hun aanbod. Allemaal stacaravans die net iets ruimer en luxer zijn, met bijvoorbeeld een vaatwasser, Nespresso koffiezetapparaat, satelliet TV, lekkere loungebank op de overdekte veranda, hangstoel, opgemaakte bedden, etc.

Bungalowtenten

Bij Vacanceselect kun je kiezen uit 2 verschillende bungalowtenten. Beide bungalowtenten hebben een houten veranda met parasol. De tenten zijn geschikt voor 6 personen en in allebei de tenten zijn honden toegestaan.

Glamping

glamping op camping lanternaDe keuze is groot als je op zoek bent naar een glamping tent bij Vacanceselect. Je kunt kiezen uit wel 10 verschillende lodgetenten/safaritenten. Alle tenten hebben een overdekte houten veranda, vaak ook met een barbecue.

Er zijn glamping tenten met 2 of 3 slaapkamers, en in sommige tenten zijn honden toegestaan. De luxere tenten zijn verder nog voorzien van lekkere stoelen op de veranda, airconditioning en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Staanplaatsen

Kom je met je eigen tent, caravan of camper naar camping Lanterna? Bij Vacanceselect kun je ook een kampeerplaats boeken. Kampeerplaats Comfort is 70m² – 100m² groot en is geschikt voor 6 personen. Er is een water en stroomaansluiting aanwezig en honden zijn toegestaan.

Boeken

Boek een stacaravan, bungalowtent, glamping tent of staanplaats bij Vacanceselect.