Luxe stacaravans

Op camping Lanterna worden meerdere luxe stacaravans verhuurd. Deze stacaravans bieden net dat beetje comfort extra. Denk hierbij aan een ruimere stacaravan, betere bedden, lekkere loungestoelen, mooi terras, etc. De luxe stacaravans worden meestal aangeduid met Lounge, Supreme of Premium.

Luxe stacaravan boeken

Onderstaande organisaties verhuren luxe stacaravans op camping Lanterna. Per organisatie vind je een korte beschrijving van het luxe stacaravan aanbod. Let op: in geen enkele luxe stacaravan zijn huisdieren toegestaan.

Reisorganisaties

Suncamp heeft verschillende luxe stacaravans. De stacaravans variëren in grootte van 24 m² tot 34 m² en zijn geschikt voor 5 of 6 personen. Er zijn luxe stacaravans met twee of drie slaapkamers. Eén luxe stacaravan heeft twee badkamers.

Bij Eurocamp heb je de keuze uit 3 Premium stacaravans. Deze stacaravans hebben een zonnige inrichting, moderne keuken en grote overdekte terrassen, soms ook met een loungebank. Of geniet van een Nespresso koffiezetapparaat, vaatwasser, extra grote bedden, etc. Er zijn Premium stacaravans met 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers.

Mobile Home Malta van Easy a tent is 34 m², heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. In de keuken is een gasfornuis, koelkast met vriesvak, magnetron, koffiezetapparaat en watermachine aanwezig. Verder is er een barbecue en airconditioning. Op de overdekte veranda staat een tafel, 6 stoelen en 2 ligstoelen.

Camping Adria verhuurt 3-kamer stacaravan Oliva. Deze luxe stacaravan is geschikt voor 6 personen en is ongeveer 32 m². Er is airco, tv en gratis WiFi in de stacaravan aanwezig. Er zijn 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten. Buiten op de overdekte veranda staat een zitje.

LuxCamp verhuurt meerdere luxe stacaravans. Aan de namen kun je al zien dat het mooie luxe stacaravans zijn. Denk hierbij aan Premium, Superior, Lounge, Prestige, Supreme, Comfort XL en Exclusive stacaravans. Allemaal lekker ruim en luxe, met bijvoorbeeld een vaatwasser, Nespresso koffiezetapparaat, loungebank, opgemaakte bedden, etc.

Bij Estivotravel heb je de keuze uit twee luxe stacaravans. Ze zijn 35 m² groot en geschikt voor 5 tot 6 personen. De stacaravans hebben twee of drie slaapkamers, twee badkamers en gratis wifi.

Happy Camp verhuurt drie luxe stacaravans op camping Lanterna. Deze stacaravans zijn 30 m², hebben 3 slaapkamers en zijn geschikt voor 7 personen. De meest luxe stacaravan is de Happy Premium Suite, deze stacaravan heeft een lounge set en luie hangstoel op de veranda. Ook heeft deze stacaravan zeezicht. Je kunt de Premium stacaravans van Happy Camp boeken bij BungalowSpecials en LuxCamp.

Bij Vacanceselect kun je kiezen uit luxe stacaravans van verschillende aanbieders. Hierdoor is de keuze groot als je een luxe stacaravan zoekt op camping Lanterna. Vacanceselect biedt onder andere de stacaravans van Albatross, Al Fresco en Gebetsroither aan.

De drie stacaravans van ANWB Camping zijn allemaal luxe stacaravans. Alle stacaravans hebben twee slaapkamers, twee badkamers, opgemaakte bedden bij aankomst en satelliettelevisie. In de stacaravans van zijn onder voorwaarden huisdieren toegestaan.

Bij Camping Adriatic kun je kiezen uit vier luxe stacaravans. Er zijn twee Superior stacaravans en twee Premium stacaravans. De Premium stacaravans zijn de meest luxe stacaravans. Alle stacaravans hebben twee slaapkamers en zijn geschikt voor 6 personen.

Bij Mediteran Kamp kun je kiezen uit 4 luxe stacaravans. De stacaravans hebben allemaal 2 badkamers en zijn geschikt voor 6 personen. De stacaravans zijn voorzien van o.a. een flatscreen-tv met satellietzenders en een terras met lekkere ligstoelen. De stacaravans variëren in grootte van 32 m² tot 35 m², en hebben 2 of 3 slaapkamers.

Camp4You verhuurt een premium family stacaravan. De stacaravan heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers, is 30 m² en geschikt voor 5 personen. De stacaravan staat in zone C van de camping, op ongeveer 70-100 meter lopen van het eerste zandstrand.

De Casapini Premium Mobile Homes staan sinds 2019 nieuw op camping Lanterna. De ruime stacaravans hebben twee slaapkamers en zijn 32 m². In de stacaravan is airconditioning en gratis wifi aanwezig. Buiten op het overdekte terras staat een barbecue.

Albatross Reisen verhuurt verschillende luxe stacaravans op camping Lanterna. Stacaravan Orion is de meest luxe stacaravan. Deze premium stacaravan heeft 3 slaapkamers en is 30 m².

Victoria Mobilhome verhuurt twee luxe stacaravans op Camping Lanterna. De meest luxe stacaravan is de Premium Exclusive Grand mobile home. Deze stacaravan is 36 m². De luxe stacaravans hebben twee slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer.

Bij Allcamps kun je kiezen uit meerdere luxe stacaravans van verschillende organisaties. Van luxe, lounge, supreme, tot premium. Ze hebben ook de luxe stacaravans van buitenlandse aanbieders opgenomen, zoals Al Fresco, Gebetsroither en Albatross.

Homair heeft sinds 2020 twee premium stacaravans: een stacaravan met 2 slaapkamers en een stacaravan met 3 slaapkamers. Beide stacaravans zijn groter dan 30 m² en hebben een overdekt balkon terras van 15 m². Bij de premium stacaravans is een ‘Exclusive Pack’ inbegrepen. Dit houdt een aantal extra’s in, zoals loungemeubels, WiFi, katoenen lakens, etc. De stacaravans van Homair kun je boeken bij LuxCamp.

Adriatic Kamp verhuurt een luxe 4-kamer stacaravan, geschikt voor 6 personen. De stacaravan is ongeveer 34 m², en voorzien van airco en tv. Er zijn drie slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en nog een apart toilet. Op de overdekte veranda staat een zitje.