Luxe stacaravans

Op camping Lanterna worden meerdere luxe stacaravans verhuurd. Deze stacaravans bieden net dat beetje comfort extra. Denk hierbij aan een ruimere stacaravan, betere bedden, lekkere loungestoelen, mooi terras, etc. De luxe stacaravans worden meestal aangeduid met Lounge, Supreme of Premium.

Luxe stacaravan boeken

Onderstaande organisaties verhuren luxe stacaravans op camping Lanterna. Per organisatie vind je een korte beschrijving van het luxe stacaravan aanbod. Let op: in geen enkele luxe stacaravan zijn huisdieren toegestaan.

Reisorganisaties

Homair heeft sinds 2020 twee premium stacaravans: een stacaravan met 2 slaapkamers en een stacaravan met 3 slaapkamers. Beide stacaravans zijn groter dan 30 m² en hebben een overdekt balkon terras van 15 m². Bij de premium stacaravans is een ‘Exclusive Pack’ inbegrepen. Dit houdt een aantal extra’s in, zoals loungemeubels, WiFi, katoenen lakens, etc.

Bij Allcamps kun je kiezen uit meerdere luxe stacaravans van verschillende organisaties. Van luxe, lounge, supreme, tot premium. Ze hebben ook de luxe stacaravans van buitenlandse aanbieders opgenomen, zoals Al Fresco, Gebetsroither en Albatross.

Vacanceselect verhuurt meerdere luxe stacaravans. De Moda stacaravans zijn bijna allemaal luxe stacaravans. De meest luxe stacaravans is Stacaravan Superieur, deze stacaravan heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers, en is geschikt voor 6 personen.

Mobile Home Malta van Easy a tent is 34 m², heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. In de keuken is een gasfornuis, koelkast met vriesvak, magnetron, koffiezetapparaat en watermachine aanwezig. Verder is er een barbecue en airconditioning. Op de overdekte veranda staat een tafel, 6 stoelen en 2 ligstoelen.

Suncamp heeft twee luxe stacaravans. De stacaravans zijn 34 m² en geschikt voor maximaal 5 of 6 personen. De ene stacaravan heeft drie slaapkamers en één badkamer en toilet. De andere stacaravan heeft twee slaapkamers, twee badkamers, en twee separate toiletten.

Bij Estivo Travel heb je de keuze uit drie luxe stacaravans. Ze zijn 30 – 35 m² groot, en geschikt voor 5 tot 7 personen. De stacaravans hebben twee of drie slaapkamers en één of twee badkamers. Twee stacaravans hebben gratis wifi.

Camping Adria verhuurt 3-kamer stacaravan Oliva. Deze luxe stacaravan is geschikt voor 6 personen en is ongeveer 32 m². Er is airco, tv en gratis WiFi in de stacaravan aanwezig. Er zijn 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten. Buiten op de overdekte veranda staat een zitje.

De drie stacaravans van ANWB Camping zijn allemaal luxe stacaravans. Alle stacaravans hebben twee slaapkamers, twee badkamers, opgemaakte bedden bij aankomst en satelliettelevisie. In de stacaravans van zijn onder voorwaarden huisdieren toegestaan.

Bij Go4Holiday kun je kiezen uit luxe stacaravans van verschillende aanbieders. Hierdoor is de keuze groot als je een luxe stacaravan zoekt op camping Lanterna. Go4Holiday biedt onder andere de stacaravans van Albatross aan.

Adriatic Kamp verhuurt een luxe 4-kamer stacaravan, geschikt voor 6 personen. De stacaravan is ongeveer 34 m², en voorzien van airco en tv. Er zijn drie slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en nog een apart toilet. Op de overdekte veranda staat een zitje.

Bij Camping Adriatic kun je kiezen uit vier luxe stacaravans. Er zijn twee Superior stacaravans en twee Premium stacaravans. De Premium stacaravans zijn de meest luxe stacaravans. Alle stacaravans hebben twee slaapkamers en zijn geschikt voor 6 personen.

Victoria Mobilhome verhuurt twee luxe stacaravans op Camping Lanterna. De meest luxe stacaravan is de Premium Exclusive Grand mobile home. Deze stacaravan is 36 m². De luxe stacaravans hebben twee slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer.

Camp4You verhuurt een premium family stacaravan. De stacaravan heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers, is 30 m² en geschikt voor 5 personen. De stacaravan staat in zone C van de camping, op ongeveer 70-100 meter lopen van het eerste zandstrand.

Happy Camp verhuurt drie luxe stacaravans. Deze stacaravans zijn 30 m², hebben 3 slaapkamers en zijn geschikt voor 7 personen. De meest luxe stacaravan is de Happy Premium Suite, deze stacaravan heeft een lounge set en luie hangstoel op de veranda. Ook heeft deze stacaravan zeezicht.