Luxe stacaravans

Op camping Lanterna worden meerdere luxe stacaravans verhuurd. Deze stacaravans bieden net dat beetje comfort extra. Denk hierbij aan een ruimere stacaravan, betere bedden, lekkere loungestoelen, mooi terras, etc. De luxe stacaravans worden meestal aangeduid met Lounge, Supreme of Premium.

Luxe stacaravan boeken

Onderstaande organisaties verhuren luxe stacaravans op camping Lanterna. Per organisatie vind je een korte beschrijving van het luxe stacaravan aanbod. Let op: in geen enkele luxe stacaravan zijn huisdieren toegestaan.

Reisorganisaties

Suncamp heeft 2 luxe SunLodges in hun aanbod, dit zijn luxe stacaravans. SunLodges zijn groter dan gewone stacaravans en hebben extra brede en lange bedden. SunLodge Aspen heeft drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. SunLodge Redwood heeft twee slaapkamers met beide een eigen badkamer en apart toilet. Buiten is een verhoogd houten terras met overkapping en houten tuinmeubilair.

Bij TUI kun je de luxe 4-kamer-stacaravan van Easy a Tent boeken. De ruime stacaravan is ongeveer 34 m², en is geschikt voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers, een badkamer met douche, en een apart toilet. De stacaravan heeft een overdekte veranda.

Happy Camp verhuurt op Camping Lanterna twee verschillende stacaravans. Stacaravan Happy Premium is de meest luxe stacaravan, en is in 2015 nieuw opgenomen bij Happy Camp.

Bij Selectcamp hebben ze één luxe stacaravan: stacaravan Deluxe Select. Deze stacaravan heeft 3 slaapkamers en is extra breed en ruim.

Camping Adria verhuurt 3-kamer stacaravan Oliva. Deze luxe stacaravan is geschikt voor 6 personen en is ongeveer 32 m². Er is airco, tv en gratis WiFi in de stacaravan aanwezig. Er zijn 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten. Buiten op de overdekte veranda staat een zitje.

Bij Allcamps kun je kiezen uit meerdere luxe stacaravans van verschillende organisaties. Van luxe, lounge, supreme, tot premium. Ze hebben ook de luxe stacaravans van buitenlandse aanbieders opgenomen, zoals Al Fresco, Gebetsroither en Albatross.

Roan heeft vier mooie luxe stacaravans in hun aanbod opgenomen. Met satelliet tv en een houtskool- of gasbarbecue. Sommige stacaravans hebben ook wifi, een afwasmachine, Nespresso apparaat, en extra lange en brede bedden. Stacaravan Excellent Lounge en Supreme Lounge zijn de nieuwste en meest luxe stacaravans (nieuw sinds 2017 en 2018).

Adriatic Kamp verhuurt een luxe 4-kamer stacaravan, geschikt voor 6 personen. De stacaravan is ongeveer 34 m², en voorzien van airco en tv. Er zijn drie slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en nog een apart toilet. Op de overdekte veranda staat een zitje.

De drie stacaravans van ANWB Camping zijn allemaal luxe stacaravans. Alle stacaravans hebben twee slaapkamers, twee badkamers, opgemaakte bedden bij aankomst en satelliettelevisie. In de stacaravans van zijn onder voorwaarden huisdieren toegestaan.

Bij Go4Holiday kun je kiezen uit luxe stacaravans van verschillende aanbieders. Hierdoor is de keuze groot als je een luxe stacaravan zoekt op camping Lanterna. Go4Holiday biedt onder andere de stacaravans van Albatross aan.

Bij Go4Camp kun je meerdere luxe stacaravans boeken. Sommige stacaravans hebben een afwasmachine, wifi, Nespresso apparaat, extra lange en brede bedden, satelliet tv, en een houtskool- of gasbarbecue. Stacaravan Supreme Lounge is de nieuwste en meest luxe, met o.a. een eigen Wifi netwerk en opgemaakte bedden bij aankomst.