Suncamp

Luxe SunLodges, tenten en staanplaatsen

Suncamp heeft 2 luxe SunLodges en 3 verschillende tenten in hun aanbod. Ook kun je bij Suncamp een losse kampeerplaats boeken.

Luxe SunLodges

Suncamp heeft op Camping Lanterna 2 luxe SunLodges, dit zijn luxe stacaravans. De SunLodges zijn groter dan een gewone stacaravan en hebben extra brede en lange bedden: 0,80 x 2,10 meter en 1,60 x 2,10 meter.

SunLodge Aspen heeft 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. SunLodge Redwood heeft 2 slaapkamers, allebei de slaapkamers hebben een eigen badkamer met separaat toilet. SunLodge Redwood is geschikt voor max. 5 personen, en in SunLodge Aspen is ruimte voor max. 6 personen.

Buiten hebben de SunLodges een verhoogd houten terras met overkapping en houten tuinmeubilair. In de SunLodges zijn honden niet toegestaan.

Bungalowtenten

Bij Suncamp kun je kiezen uit 3 verschillende bungalowtenten. Dit zijn twee ‘gewone’ bungalowtenten en een GlamLodge tent. Bungalowtent Rent-a-Tent Blue en de GlamLodge tent staan bij elkaar op de camping in zone C en D. In alle tenten zijn honden toegestaan.

Kampeerplaats

Bij Suncamp kun je ook een kampeerplaats huren. Deze ligt op hellend terrein met schaduw. De oppervlakte van de kampeerplaats is tussen de 80 en 120 m². Op de kampeerplaatsen zijn honden niet toegestaan.

Plattegrond

Op de site van Suncamp is een plattegrond van camping Lanterna. Hierop kun je zien waar de SunLodges zich precies op de camping bevinden.

Overzicht Suncamp

  • SunLodge Aspen
  • SunLodge Redwood
  • Kampeerplaats Comfort
  • Bungalowtent Rent-a-Tent Blue
  • GlamLodge tent
  • Bungalowtent

Boeken

Boek een SunLodge, bungalowtent of kampeerplaats bij Suncamp