Stacaravans

De keuze is groot wanneer je op zoek bent naar een ingerichte stacaravan op camping Lanterna. Van een standaard stacaravan tot een mooie luxe lounge of premium stacaravan.
Ben je op zoek naar een stacaravan, kijk dan hieronder bij het overzicht van de organisaties die stacaravans verhuren op camping Lanterna. Er is veel keuze, dus kijk eerst even goed rond voordat je gaat boeken. Ben je op zoek naar een luxe stacaravan? Kijk dan bij het overzicht van de luxe stacaravans.

Stacaravan boeken

Onderstaande organisaties verhuren stacaravans op camping Lanterna. Per organisatie vind je een beknopte beschrijving van hun stacaravan aanbod. Let op: in geen enkele stacaravan zijn huisdieren toegestaan.

Reisorganisaties

Bij TUI kun je de 4-kamer-stacaravan van Easy a Tent boeken. De ruime stacaravan is ongeveer 34 m², en is geschikt voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers, een badkamer met douche, en een apart toilet. De stacaravan heeft een overdekte veranda.

Happy Camp verhuurt op Camping Lanterna twee verschillende stacaravans: stacaravan Happy Comfort en een grotere stacaravan Happy Premium. Happy Camp heeft een stacaravan met zeezicht in haar aanbod: Stacaravan Happy Comfort Zeezicht.

Suncamp biedt op Camping Lanterna twee SunLodges aan. De SunLodges zijn groter dan gewone stacaravans en hebben extra brede en lange bedden. Buiten is een verhoogd houten terras met overkapping en houten tuinmeubilair.

Bij Selectcamp heb je de keuze uit twee stacaravans: stacaravan Comfort Select en stacaravan Deluxe Select. Stacaravan Deluxe Select is de grootste en heeft 3 slaapkamers.

Homair verhuurt 2 verschillende stacaravans op camping Lanterna. Een stacaravan met twee slaapkamers, en een grotere stacaravan met drie slaapkamers. Beide stacaravans hebben buiten een terras van 15 m², deels overdekt door een pergola.

Camping Adria verhuurt 3-kamer stacaravan Oliva. Deze stacaravan is geschikt voor 6 personen en is ongeveer 32 m². Er zijn 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten in de stacaravan aanwezig. In de woonkamer staat nog een tweepersoons-sofabed.

Bij Allcamps kun je kiezen uit wel 20 stacaravans van verschillende organisaties. Van basic tot luxe, met zeezicht, lounge, classic, tot supreme en premium. Ze hebben ook de stacaravans van buitenlandse aanbieders opgenomen, zoals Al Fresco, Gebetsroither en Albatross.

Roan heeft vier verschillende stacaravans in hun aanbod opgenomen. De stacaravans zijn allemaal mooie luxe stacaravans, met satelliet tv met NL zenders en een barbecue. Sommige stacaravans hebben een afwasmachine, Nespresso apparaat, wifi, of extra lange en brede bedden.

Bij Adriatic Kamp kun je een 4-kamer stacaravan huren. De stacaravan is ongeveer 34 m², en voorzien van airco en tv. Er zijn drie slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en nog een apart toilet. Op de overdekte veranda staat een zitje.

Bij ANWB Camping kun je kiezen uit drie stacaravans met twee slaapkamers en twee badkamers. De stacaravans zijn te vinden dichtbij het kinderzwembad, in camping-zone B, in het Marine Premium Village en het Mediterranean Garden Village. In alle stacaravans zijn onder voorwaarden huisdieren toegestaan.

Go4Holiday biedt accommodaties aan van verschillende aanbieders, hierdoor is de keuze groot als je een stacaravan zoekt bij Go4Holiday. Van basic / comfort, tot premium, excellent en supreme.

Bij Go4Camp kun mooie luxe stacaravans boeken. Met satelliet tv met Nederlandse zenders en houtskool- of gasbarbecue. Sommige stacaravans hebben onder andere ook een afwasmachine, wifi, Nespresso apparaat, en extra lange en brede bedden.

Meer luxe

Ben je op zoek naar een stacaravan, maar dan met meer luxe? Ruimere stacaravans met extra brede bedden of een lekkere loungebank? Kijk dan ook eens bij de luxe stacaravans.