Stacaravans

De keuze is groot wanneer je op zoek bent naar een ingerichte stacaravan op camping Lanterna. Van een standaard stacaravan tot een mooie luxe lounge of premium stacaravan.
Ben je op zoek naar een stacaravan, kijk dan hieronder bij het overzicht van de organisaties die stacaravans verhuren op camping Lanterna. Er is veel keuze, dus kijk eerst even goed rond voordat je gaat boeken. Ben je op zoek naar een luxe stacaravan? Kijk dan bij het overzicht van de luxe stacaravans.

Stacaravan boeken

Onderstaande organisaties verhuren stacaravans op camping Lanterna. Per organisatie vind je een beknopte beschrijving van hun stacaravan aanbod. Let op: in geen enkele stacaravan zijn huisdieren toegestaan.

Reisorganisaties

Easy a tent verhuurt Mobile Home Malta, deze stacaravan is 34 m² en is geschikt voor 6 personen. De stacaravan heeft 3 slaapkamers, en er is een gasfornuis en een koelkast met vriesvak aanwezig. Op de overdekte veranda staat een tafel, 6 stoelen en 2 ligstoelen.

Bij Suncamp kun je kiezen uit 7 mooie stacaravans. De stacaravans variëren in grootte van 24 m² tot 34 m² en zijn geschikt voor 5 of 6 personen. De verschillen zitten in het aantal slaapkamers en badkamers.

Bij Eurocamp kun je kiezen uit heel veel verschillende stacaravans. De stacaravans variëren van basic tot luxe. De stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers en airco. In sommige Comfort stacaravans zijn honden toegestaan.

Bij LuxCamp kun je uit wel 47 verschillende stacaravans kiezen. Van basic tot luxe, met 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, met of zonder barbecue, afwasmachine, etc. De keuze is groot. Ook kun je de stacaravans van verschillende buitenlandse aanbieders bij LuxCamp boeken.

Camping Adria verhuurt 3-kamer stacaravan Oliva. Deze stacaravan is geschikt voor 6 personen en is ongeveer 32 m². Er zijn 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten in de stacaravan aanwezig. In de woonkamer staat nog een tweepersoons-sofabed.

Happy Camp verhuurt vijf verschillende stacaravans op Camping Lanterna, dit zijn twee comfort stacaravans en drie premium stacaravans. Er zijn stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, en twee stacaravans hebben zeezicht. De stacaravans van Happy Camp kun je boeken bij BungalowSpecials en LuxCamp.

Vacanceselect biedt accommodaties aan van verschillende aanbieders, hierdoor is de keuze groot als je een stacaravan zoekt bij Vacanceselect. Van basic / comfort, tot premium, excellent en supreme.

Bij ANWB Camping kun je kiezen uit drie stacaravans met twee slaapkamers en twee badkamers. De stacaravans zijn te vinden dichtbij het kinderzwembad, in camping-zone B, in het Marine Premium Village en het Mediterranean Garden Village. In alle stacaravans zijn onder voorwaarden huisdieren toegestaan.

Bij Estivotravel heb je de keuze uit twee mooie stacaravans. De stacaravans zijn 35 m² groot en geschikt voor 5 of 6 personen. De stacaravans hebben twee of drie slaapkamers, gratis wifi, en twee badkamers.

Bij Camping Adriatic kun je kiezen uit vier verschillende stacaravans. De stacaravans hebben twee slaapkamers en zijn geschikt voor 6 personen. Er zijn twee Superior stacaravans en twee Premium stacaravans.

Bij Mediteran Kamp kun je kiezen uit 4 verschillende stacaravans. Dit zijn allemaal luxe stacaravans met 2 badkamers en 2 of 3 slaapkamers. Alle stacaravans zijn geschikt voor 6 personen. De stacaravans variëren in grootte van 32 m² tot 35 m².

Bij Camp4You kun je kiezen uit twee verschillende family stacaravans. De stacaravans hebben 2 badkamers, zijn 30 m² en 34 m² groot en geschikt voor 5 of 6 personen. De ene stacaravan heeft 2 slaapkamers en de andere heeft 3 slaapkamers.

De Casapini Premium Mobile Homes staan sinds 2019 nieuw op camping Lanterna. De stacaravans zijn 32 m² en hebben twee slaapkamers. In de stacaravan is airconditioning en gratis wifi aanwezig. Op het overdekte terras staat een barbecue.

Bij Albatross Reisen kun je kiezen uit 4 verschillende stacaravans. De stacaravans variëren in grootte van 24 m² tot 30 m² en hebben 2 of 3 slaapkamers. Stacaravan Orion is de meest luxe stacaravan.

Bij Victoria Mobilhome kun je kiezen uit drie verschillende stacaravans. Dit zijn zowel basic als luxe stacaravans. Alle stacaravans hebben twee slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer.

Bij AdriaCamps kun je een stacaravan met twee slaapkamers boeken. De stacaravan is voorzien van airconditioning, wifi, een volledig uitgeruste keuken en een zithoek met een flatscreen-tv. Het ruime terras biedt uitzicht op het zwembad.

Holiday Home verhuurt een stacaravan van 32 m². De stacaravan heeft twee slaapkamers en twee badkamers. In de woonkamer staat nog een slaapbank. Er is verder airconditioning en een tv met satellietzenders in de stacaravan aanwezig.

Bij Allcamps kun je kiezen uit de stacaravans van verschillende organisaties. Van basic tot luxe, met zeezicht, lounge, classic, tot supreme en premium. Ze hebben ook de stacaravans van buitenlandse aanbieders opgenomen, zoals Al Fresco, Gebetsroither en Albatross.

Homair verhuurt 4 verschillende stacaravans op camping Lanterna. Dit zijn 2 basic en 2 premium stacaravans. Twee stacaravans hebben twee slaapkamers en twee stacaravans hebben drie slaapkamers. Alle stacaravans hebben een terras van 15 m², deels overdekt door een pergola. De stacaravans van Homair kun je boeken bij LuxCamp.

Bij Adriatic Kamp kun je een 4-kamer stacaravan huren. De stacaravan is ongeveer 34 m², en voorzien van airco en tv. Er zijn drie slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en nog een apart toilet. Op de overdekte veranda staat een zitje.

Meer luxe

Ben je op zoek naar een stacaravan, maar dan met meer luxe? Ruimere stacaravans met extra brede bedden of een lekkere loungebank? Kijk dan ook eens bij de luxe stacaravans.