Easy a tent

Bungalowtent, glamping en stacaravans

Bij Easy a tent hun je een bungalowtent, safaritent of stacaravan boeken. Bij alle accommodaties is het mogelijk om een babypakket bij te boeken. Het babypakket bestaat uit een veilig kinderbedje en een stevige kinderstoel.

Bungalowtent met houten vloer

De bungalowtenten van Easy a tent staan in zijn geheel op een houten vloer. De tent is standaard ingericht voor vijf personen, als je met zes personen komt dan zetten ze in één van de slaapcabines een extra bed erbij. De tent is voorzien van veel leefruimte, en heeft een koelkast met groot vriesvak, een metalen opbergkast, stevige bedden met goede matrassen, vier kuipstoelen, twee klapstoelen en twee ligbedden.

Stacaravan

Mobile Home Malta is 34 m² en is geschikt voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers, in de hoofdslaapkamer staat een tweepersoonsbed, in de andere slaapkamers staan twee eenpersoonsbedden en een stapelbed. In de keuken staat een 4-pits gasfornuis en een grote koelkast met vriesvak. Er is verder een magnetron, koffiezetapparaat, watermachine, barbecue en airconditioning in de stacaravan aanwezig. Buiten op de overdekte veranda staat een tafel, 6 stoelen en 2 ligstoelen.

Glamping

Bij Easy a tent kun je kiezen uit twee luxe glamping tenten: één voor 5 personen en één voor 6 personen. De safaritenten staan in zijn geheel op een houten vloer, zijn 37,5 m² of 41,25 m², en hebben 2 of 3 slaapkamers. In de safaritent is een groot keukenblok, watermachine, tafel, stoelen en een kledingkast aanwezig. De safaritenten hebben geen eigen sanitair. Buiten op de houten veranda staat een luxe loungeset.

Overzicht Easy a tent

  • Bungalowtent (28,6 m², 3 slaapcabines, 6 personen)
  • Luxe safaritent (37,5 m², 2 slaapkamers, 5 personen)
  • Luxe safaritent (41,25 m², 3 slaapkamers, 6 personen)
  • Mobile Home Malta (34 m², 3 slaapkamers, 6 personen)

Boeken

Boek een bungalowtent, safaritent of stacaravan bij Easy a tent